Entreprenörsanda i småstadsidyll

- Bo och trivs i Hova

Du är här:

Hova är kommunens näst största tätort efter Gullspång och är belägen, cirka 20 km söder om Gullspång, 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Här finns butik, café, vårdcentral och skola F-6. Centrumgatan är pittoresk med en riktigt småstadskänsla, precis vid centrum ligger ett fint friluftsområde och strax bortom Hova finns påfarten till E20 som bidrar till enkel pendling både söderut och norrut.

Bo i Hova

Fagersand - nyproduktion

Med en kilometerlång sandstrand och en fantastisk solnedgång vid Skagern är Fagersand, med sin natursköna atmosfär, en plats där du finner ro och avkoppling. Långgrunt bad med mjuk och finkornig sand, utmärkt fiske och båtliv och dessutom nära till skogen. Fagersand är ett detaljplanerat område som erbjuder ett 20-tal tomter. Som boende har du ca 9 km till samhället Hova där du bland annat hittar mataffär, pizzeria, konditori.

Hyra lägenhet i Hova

Det kommunala bostadsbolaget Gullspångsbostäder har ett rikt utbud av hyreslägenheter. Framförallt om du söker mindre lägenheter så som ettor, tvåor och treor dröjer det inte länge förrän du får ett erbjudande om du uppfyller bolagets kriterier. Här finns också större lägenheter samt seniorboende vilka tyvärr inte är lika tillgängliga som de mindre lägenheterna. Läs mer om hyreslägenheterna i Hova.

Övrigt boende

Bostadsrätter, skogsfastigheter och fritidsboende finns såklart också i Gullspångs kommun. Vad som är till salu just nu ser du på Hemnet.