Strandnära vid Vänern

- Bo och trivs i Otterbäcken

Du är här:

Otterbäcken ligger sex kilometer sydväst om Gullspång, precis vid Vänerns strand med en av sjöns djupaste hamnar. Vänern är huvudanledningen till att många väljer Otterbäcken som sin favoritplats. Med tillgång till förskola, bad, restauranger, 24/7 butik, hamn, lekplats, boulebana, promenadstråk och andra utomhusaktiviteter sjuder tätorten av liv, framförallt på sommaren.

Otterbäcken står inför en expansiv fas där många etableringar i närområdet planeras. Gullspångs kommun säljer också byggklara tomter precis vid Vänerns kant i Otterbäcken, läs mer nedan. 

Bo i Otterbäcken

Sjögläntan - nyproduktion

Sjögläntan är det nya tomtområdet som sluttar ner mot Vänern. Med skogen inpå knuten åt ena hållet och Otterbäckens campingplats med bad och kiosk som närmsta granne norrut blir Sjögläntan en idyll för de trettiotal nybyggare som väljer att köpa tomt här. Idag är tre tomter sålda. 

Tomterna säljs genom Svensk Fastighetsförmedling, där du hittar mer information om varje tomt. Mäklare/kontaktperson är Pär Åkerström som du når på 070-771 66 91.

Hyra lägenhet i Otterbäcken

I Otterbäcken finns det hyreslägenheter som ägs av både privata aktörer och det kommunala bostadsbolaget Gullspångsbostäder. Här finns lägenheter i flera storlekar – från små till stora och de allra flesta lägenheterna har utsikt över Vänern med en fantastisk solnedgång. 

Övrigt boende

Bostadsrätter, skogsfastigheter och fritidsboende finns såklart också i Gullspångs kommun. Vad som är till salu just nu ser du på Hemnet.